PromoHOTEL / 24. – 27. veljače 2016

PROMOHOTEL
31. međunarodni sajam prehrane, pića i opreme za turizam održati će se u dvorani Žatika od 24. – 27. veljače 2016. godine. Sajam će se održati na 3 000 m2 unutrašnjeg i 500 m2 vanjskog izložbenog prostora.
Sajam će se održati na 3 000 m2 unutrašnjeg i 500 m2 vanjskog izložbenog prostora.
Sajam je namijenjen vlasnicima i menadžerima hotela, iznajmljivačima apartmana, vlasnicima kafića i restorana. Proizvodi koji će biti predstavljeni također mogu biti zanimljivi i vrlo korisni za kućanstva. Cilj održavanja sajma je približavanje našim sugrađanima svjetske trendove u ugostiteljstvu i turizmu te tako doprinijeti promociji i razvoju grada, i šire okolice. Svi zainteresirani imati će priliku upoznati nove tehnologije, trendove, proizvode i usluge kojima mogu poboljšati svoje poslovanje. Program izlaganja sastoji se od: hotelske opreme i kozmetike, ugostiteljske opreme i inventara , prehrane i slastica, aparati za pripremu toplih napitaka, rashladnih uređaja, prehrane, vitrina za sladoled i kolače, alkoholna pića kao i craft piva , papirnata galanterija i dekoraterski programi, grijanje i obnovljivi izvori energije, tekstilne industrije, proizvodnja kreveta i madraca, wellnes program, profesionalna oprema za čišćenje, oprema za eksterijere i interijere, podne obloge i alu stolarija, namještaj na bazi drva – kao osnovne sirovine, računalno programiranje, poslovno savjetovanje i edukacija i dr.
RADNO VRIJEME SAJMA ZA POSJETITELJE:
Srijeda, 24.02.2016. / 12:00 – 19:00h
Četvrtak, 25.02.2016. / 10:00 – 19:00h
Petak, 26.02.2016. / 10:00 – 19:00h
Subota, 27.02.2016. / 10:00-17:00h
Ulaz je slobodan za sve posjetitelje!

1st Rovinj beach POLO event, programm PREMIUM VIP DIAMOND

12400520_1524858011177322_6930318280021346509_n
PROGRAMM
We are excited to welcome you to the 1st ROVINJ BEACH POLO EVENT and for us to experience together with you many unforgettable moments.

THURSDAY 12TH MAY 2016
7:00 – 10:00 pm POLO WARM-UP GATHERING (Monte Mulini Pool) No matches are planned!

FRIDAY 13TH MAY 2016
2:00 – 03:00 pm Meet and greet with a welcome cocktail
3:00 – 04:00 pm Introduction to polo rules and exhibition game
06:00 – 08:00 pm Polo Adriatic T – party (port of Rovinj)
08:00 pm Opening of venue Tvornica duhana for gala event
09:00 pm Gala dinner at Tvornica duhana (divided catering on Diamond and Gold)
10:30 pm Party at Tvornica duhana (mixed dancing zone)

SATURDAY 14TH MAY 2016
10:00 am POLO Parade (Centre of Rovinj, with Polo coffee break in front of Hotel Adriatic, start point Tvornica duhana)
2:00 pm Polo Arena opening for POLO sports event with lunch
2:30 pm Starts of the lunch with 3 courses
3:00 pm 1st qualification round
4:30 pm 2nd qualification round
08:00 – 10:00 pm POLO PLAYERS standing dinner (Oleander)
10:00 – 00:00 am POLO PLAYERS NIGHT with DJ (Oleander)

SUNDAY 15TH MAY 2016
11:30 am Opening
12:00 pm Polo Brunch
2:00 pm Start of the first Polo Match
3:00 pm Start of the second Polo Match
4:00 pm Prize-Giving Ceremony and Closing Ceremony
8:00 – 11:30 pm POLO FAREWELL GATHERING (Monte Mulini Beach)

*we reserve the right to change programme

Beach polo turinir / Rovinj – prvi u regiji

Gallery

This gallery contains 1 photo.

Nakon svjetskih jedriličarskih regata i Red Bull Air Racea, koji je u Rovinj privukao nekoliko desetaka tisuća posjetitelja, grad i tvrtka Maistra iduću turističku sezonu otvorit će novim atraktivnim sportskim događajem, jer će od 12. do 15. svibnja 2016. Rovinj … Continue reading

Kino-premijera filma Sklonište (“L’Abri”) redatelja Fernanda Melgara

Gallery

This gallery contains 1 photo.

Poštovani, u srijedu, 9.prosinca, s početkom u 20 sati, u Kinu Europa (Varšavska 3) održat će se zagrebačka kino-premijera filma Sklonište (“L’Abri”) redatelja Fernanda Melgara u sklopu posljednje simultane projekcije projekta Dokuvizija. Grad domaćin projekcije je Zagreb, a nakon simultane … Continue reading

MTB Zimska liga Istre i Kvarnera “Kastav open”

Image

MTB Zimska liga Istre i Kvarnera “Kastav open” 25.11.2015 Grad Kastav
Pozivamo sve ljubitelje adrenalinske vožnje na 1. kolo 9. izdanja MTB Zimske lige Istre i Kvarnera koja svim neustrašivim biciklistima i biciklisticama daje mogućnost zimskih trening vožnji u prirodi, bez obzira na vremenske uvjete. Otvorenje sezone pripalo je Kastvu, koji će brojne bicikliste ugostiti u nedjelju 29. studenog s početkom u 12:26 sati.

Ove godine očekuje nas čak devet utrka raspoređenih svaka dva tjedna koja će se odvijati u Istri, Rijeci i Sloveniji od studenog do kraja ožujka kada će se održati finale lige u Puli.

Liga je standardni dio zimskih priprema ne samo lokalnih vozača, nego i velikog broja slovenskih i talijanskih vozača koji koriste jednostavnu i efikasnu formulu koju čine zabavne staze na različitim lokacijama s dodatkom ugodnog društva tijekom jednosatne vožnje po sistemu XCO utrke.
Kastav open MTB
Staza se može pogledati klikom na “volim MTB”

Prijaviti se može na PRIJAVA KASTAV ili 30 minuta prije utrke.

11. Jazz Ex Tempore

Gallery

This gallery contains 2 photos.

Nakon 11 godina postojanja, preko 40 inozemnih glazbenika iz 25 zemalja svijeta, Jazz Ex Tempore novo desetljeće započinje slavljenjem hrvatske glazbe. S obzirom na neizmjerno bogatstvo hrvatske glazbene baštine, raznolikost glazbenih stilova od Međimurja do Istre i od Slavonije do … Continue reading

Active Holiday in Croatia – Diving in Croatia

Image

Croatia is a diverse country with plains, lakes and rolling hills in the continental north and northeast, mountains in the Dinaric Alps. The coastline has over 1,000 islands located in the Adriatic Sea and the country is advertised as being “the way the Mediterranean used to be”.

The holiday areas being on the Dalmatian coast, with Split, Pula and Dubrovnik being very popular.Croatia is a scuba diving destination that is growing in popularity and benefits from the lack of crowds that are prevalent at some Mediterranean destinations.

The Adriatic sea is also one of the cleanest in the world and therefore very clear.Apart from the multitude of wrecks that you can dive, there are also some very good reefs, walls and archaeological dives to keep any diver contented

Mtb Zimska Liga ISTRE I KVARNERA

Dolaskom hladnijih dana na vrata nam kuca 9. izdanje MTB Zimske lige Istre i Kvarnera koja svim neustrašivim biciklistima i biciklisticama daje mogućnost zimskih trening vožnji u prirodi, bez obzira na vremenske prilike i neprilike.
Ove godine nas u kalendaru očekuje čak devet utrka raspoređenih svaka dva tjedna koja će se odvijati u Istri, Rijeci i Sloveniji od kraja studenog do kraja ožujka kada će se održati finale lige u Puli.

Liga je standardni dio zimskih priprema ne samo lokalnih vozača, nego i velikog broja slovenskih i talijanskih vozača koji iskorištavaju jednostavnu i efikasnu formulu koju čine zabavne staze na različitim lokacijama sa dodatkom ugodnog društva tijekom jednosatne vožnje po sistemu XCO utrke.
29.11. će čast otvaranja sezone pripasti klubu BK Campetto iz Rijeke koji će nas ugostiti na stazi u Kastvu, novi klub organizator i nova lokacija tako će nam dignuti puls i uvesti zimski režim rada. Nakon otvaranja na Kvarneru liga se vraća u Istru i to u idiličnoj šumi Kornarija gdje će domaćin iz BBK Grožnjan reaktivirati stazu nakon jednogodišnje pauze, a nakon šuma selimo se k još jednom novom organizatoru BK Novigradu koji će nas vozikati uz samo more i tako pružiti novi ugođaj vožnje. Nakon novogodišnjih praznika i nagomilanja viška kalorija pokušati ćemo ih se riješiti u Žminju upravo kod lokalnog BK Žminja sredinom siječnja. Kraj siječnja ćemo dočekati u Poreču, točnije St. Becich gdje domaćin BK Poreča organizira tradicionalno svoje XC utrke, dok kao pravi zaljubljenici u biciklizam nismo mogli preskočiti da Valentinovo ne provedemo sa našim voljenim biciklima u Režancima zajedno sa BK AXOM. Kako nebi ostalo sve u Istri krajem veljače vraćamo se na riječko zaleđe na klasičnoj stazi u Dražicama gdje će ekipa BK Grobnika nas izmučiti na prelijepoj stazi, te nakon njih selimo u susjednu Sloveniju kod naših prijatelja iz KD Melamina u Kočevje inače dom prošlogodišnjeg pobjednika lige Janeza Dejaka.
Veliko finale koje po starom pravilu se dodjeljuje lanjskog pobjedniku glasanja sudionika pripalo je ekipi Bike Spirita koji će nas 20.03.2016. tako ponovno ugostiti u Valelungi na dinamičnoj stazi.
Start svih utrka je po starom zimskoligaškom ritualu u 12:26, a sama utrka traje jedan sat na kružnim stazama dužine oko tri do četri kilometara. Vozači se prilikom prijava razvrstavaju u kategorije prema godinama starosti, a veliku pažnju dajemo i djeci za koje spremamo posebne nagrade za pobjednike lige. Za naše najmlađe sudionike isto tako pripremili smo “Mini zimsku ligu” sa četri kola koja će se održati u Kornariji, St. Becich, Kočevju i Valelungi.

Više informacija o lizi i kolima biti će uvijek dostupne na facebook stranici lige https://www.facebook.com/mtb.zimskaliga

Datumi su objavljeni, stoga neka zagrijavanje počinje !
Datumi so objavljeni, torej lahko se začenja ogrevanje !
Le date sono pubblicate, il riscaldamento puo’ iniziare !
Dates are known, warm up can begin !

12241719_1680790622166159_5362132920156297019_n

Croatia – Full Of life


All too often our daily routine, we fill our lives with days. We need to be reminded that in order to feel truly happy and fulfilled, we should fill our days with life! Every human being has a profound need to fill themselves up with all the good things life has to offer: good food, beautiful landscapes, relaxing environments and charming people, etc. Places that are full of these experiences are energising and inspiring. Everyone needs to visit somewhere that is full of life from time to time. And Croatia is definitely one of those places! Croatia is bursting with experiences, places and different Mediterranean lifestyles. Croatia is a young country with a fresh energy that will fill you up with pure life. Don’t fill your life with days, fill your days with life. Croatia, Full of Life.

Tinkoff-Saxo / team meeting u Poreču

Gallery

This gallery contains 7 photos.

NAJBOLJE SVJETSKE BICIKLISTE U POREČU DOČEKALE OVACIJE Ekipa Tinkoff-Saxo ne krije oduševljenje Porečom POREČ, 29. listopada 2015. – Najbolji svjetski biciklisti, world tour ekipa Tinkoff-Saxo, provode posljednje dane team meetinga u Poreču, u hotelu Valamar Diamant te ne kriju zadovoljstvo … Continue reading

Enduro GROZNI 17.-18.10 Grožnjan

Gallery

This gallery contains 1 photo.

S klopu SloEndura čast nam je pozvati Vas na vrhunsku BIKE manifesticiju u Grožnjan u organiziaciji Brdsko Biciklističkog Kluba Grožnjan. Enduro Grožnjan je dvodnevna utrka koja se boduje za SloEnduro Kup i kao Državno prvenstvo RH. U subotu je prolog … Continue reading

Istria Granfondo 2015

Gallery

This gallery contains 3 photos.

Note the dates 10 and 11 October 2015 and sign up for the international cycling marathon Istria Granfondo. The fourth edition of the marathon with the start and finish line in Umag and Novigrad will offer an even richer program … Continue reading

Hrvatski ljetni salsa festival – Rovinj / Istra

Hrvatski ljetni salsa festival je JEDINSTVENI PLESNI DOGAĐAJ u Hrvatskoj i samoj Europi, ali i jedan od najzabavnijih ljetnih salsa festivala na svijetu! To je godišnji ljetni događaj stvoren za pravi plesni užitak u opuštajućem ozračju Mediterana koji uz odličnu hranu, vina i tradiciju, bez obzira na plesno iskustvo ili stil pruža vašim osjetilima nezaboravan doživljaj. Čak i ako ste potpuni “neplesač”, uvjereni smo da ćete do kraja festivala tražiti JOŠ.

Dakle, ako želite NAUČITI PLESATI, UČITI OD NAJBOLJIH ili se samo OPUSTITI, UŽIVATI NA PLAŽI I SUNCU,
DRUŽITI SE, ZABAVLJATI I PLESATI NOĆ I DAN – s nama to možete!

“Los Mamberos i SALSA ADRIA PRODUKCIJE d.o.o.” predstavljaju Vam novi, bolji i veći osmi Hrvatski ljetni salsa festival u prekrasnom Rovinju!img_9972

Tko smo mi?
Agencija koju čine mladi, školovani i sposobnih ljudi, specijalizirani u organiziranju nezaboravne zabave u svijetu plesa! Već više od 9 godina vođeni i nadahnuti iznimnom strašću za plesom – pripremamo, organiziramo i činimo sve kako biste se osjećali baš onako kako Vi želite! Ovaj ljetni događaj je skrojen za sve Vas (buduće) plesače, kako biste uživali u onom najboljem od glazbe – jer glazba je nadahnuće – upakiranom u čudesni obalni krajolik Vama nadohvat ruke!

Pozivamo Vas da “okusite” baš svaki djelić te priče i kući ponesete to ogromno i prekrasno iskustvo! Plesni raj u Rovinju je Vaš korak ka potpunom zadovoljstvu! Ne propustite ga!

Krenite s nama na putovanje…
Rovinj – ljetni plesni raj skrojen baš po Vašoj mjeri!
Zamislite ovakvu razglednicu: više od 3000 plesača i obožavatelja plesa, plesne radionice u najluksuznijim hotelima u gradu, nastupi svjetski poznatih instruktora, 4 različita plesna podija, partiji na bazenu i na plaži, i opet – more, sunce, glazba… I sve to tako blizu!

Zatim zamislite kako baš cijeli grad tjedan dana živi s vrućim latino ritmovima, ljude koji plešu na ulicama, vesele se i šire dobre vibracije dok im ljetni slankast povjetarac osvježava kožu… Cijeli grad postaje jedno veliko okupljalište ljudi koji dijele istu strast – strast prema salsi! Da, upravo sve to je Hrvatski ljetni salsa festival u ROVINJU!

Zašto biti DIO TOGA?!
Iz ovog događaja bogatog sadržajima, izdvojili smo neke koje nikako ne smijete propustiti! Za detaljnije informacije posjetite našu web stranicu i započnite svoju pustolovinu…

*DANCE POINTS – PLES UZ DJ GLAZBU I PLESNE ANIMACIJE NA ULICAMA GRADA
*FESTIVALSKE I PREDFESTIVALSKE RADIONICE – više od 90 sati plesnih radionica
*KONCERT U ŽIVO – bit će najavljen – potpun glazbeni doživljaj u Petak 01.07.2016
*NAJJAČA POSTAVA PLESNIH INSTRUKTORA – NAJBOLJI OD NAJBOLJIH!
*NAJBOLJI I SVJETSKI POZNATI SALSA DJ-i
*STARGATE CHALLENGE SHOW – projekt koji plesnim amaterima daje priliku nastupiti na subotnjem Gala Partiju!
*4 RAZLIČITA PLESNA PODIJA (SALSA, KUBANSKI I SENZUALNI PLESOVI)!
*7 VELIČANSTVENIH PARTIJA NA OTVORENOM I ZATVORENOM (GRANDE FIESTA, GALA PARTY, POOL PARTY…)
*PARTIJI DO RANIH (KASNIH) JUTARNJIH SATI!
*POSEBAN PARTY BOAT TRIP U PONEDJELJAK (NAKON FESTIVALA)!
…i mnogo više!

Priča ove godine počinje nekoliko dana ranije… Jeste li razmišljali o godišnjem odmoru ovog ljeta? Ukoliko još niste, vrijeme je za odluku! Provedite ga s nama i doživite savršeni plesni odmor u Rovinju!
Budite dio dva prvorazredna događaja u 13 dana, Ljetni senzualni dani, 22.-27. lipnja (bachata, kizomba, zouk i još više) & Hrvatski ljetni salsa festival, 27.6-04.7 2016., i nezaboravno se provedite!!!
Spajanjem strasti za plesom i glazbom sa rajskim ambijentom, dobit ćete ne samo potpuni osjećaj, već i savršen boravak na moru!!!
Veselimo se Vašem dolasku!

Looking forward to you!
CSSF & SSD team

PRESS CONTACT
Martina Pranjić
GSM: 098 1818 553
info@salsa-adria.hr
Salsa Adria Production
6. Podbrežje 17
10020 Zagreb
www.crosalsafestival.com
Los Mamberos
Zlatarova zlata 43
10020 Zagreb
www.mamberos.com

Liburnia Jazz Festival

Ove godine Liburnia Jazz Festival slavi svoj 15 rođendan pod motom NAJBOLJE OD NAJBOLJEG JAZZA, kako svjetskog tako i hrvatskog.
Kako na mladima svijet ostaje, Festival započinje u četvrtak, 02.07. u Dječjem vrtiću Opatija gdje će Lela Kaplowitz održati radionicu pod pokroviteljstvom Veleposlanstva SAD-a pod nazivom Liburnia Jazz(ić) : Jazz with US. U Festival nas uvodi Aminata & The Astronauts feat Snow Owl u suradnji s programom „10 veličanstvenih“ koji se održavaju na legendarnoj terasi hotela Kvarner.
U petak, 03.07. na Ljetnoj pozornici će Festival službeno otvoriti koncert Liburnia Jazz Union feat. Croatian Jazz All Stars. Uz zvijezde hrvatskog jazza i dobre glazbe – Tamaru Obrovac, Elvisa Stanića, Hrvoja Rupčića, Nevena Frangeša, Marka Tolju, Tinu Vukov, nastupit će i kvarnerski jazzisti Spartaco Črnjarić, Darko Mihalić – Boćo, Denis Razumović i mnogi drugi iznikli iz „jazz konobe“, rodonačelnici Festivala i mladi etablirani umjetnici koji su odrasli uz Festival.
Vrhunac Festivala je u subotu, 04.07. kada će hrvatska publika imati uistinu jedinstvenu priliku uživanja u koncertu trenutno najtraženije svjetske jazz atrakcije. VOLCÁN je supergrupa, dreamteam koji predstavlja veličanstvene talente Gonzala Rubalcabe, Horacija ‘El Negra’ Hernandeza, Giovannija Hidalga i Jose Armanda Gole. Čast da otvori ovaj koncert dobila je mlada hrvatska skupina Chui, već proglašena najoriginalnijim hrvatskim bandom 21. stoljeća.
No, već od 10:00 h ujutro, jazzoljupci će moći pijuckati prvu jutarnju kavu s Denisom Razzom na terasi hotela Milenij ili s mEmenTom na bazenu hotela Ambasador.
U 19:30 h započinje prvo jazz krstarenje opatijskom rivijerom na jedinstvenom Jazz Boatu, a u 20:00 h posjetitelji se mogu početi zagrijavati na terasi hotela Bristol uz Spartaca Črnjarića i Branku Matić.
05.07., u nedjelju, za jazz budnicu je u 10:00 h na terasi hotela Kvarner zadužen Puhaći orkestar Lovran – big band opatijske rivijere koji nastupa na Festivalu niz godina i odgojio je zavidan broj kvarnerskih jazzera.
Jazz moreplovci mogu se pridružiti glazbenicima skupine mEmenTo na Jazz Boatu u 19:30, a ostali će u 20:00 h na terasi hotela Bristol uživati u zvucima gitare Damira Halilića – Hala.
S obzirom da je Liburnia Jazz Festiva započeo u Lovranu, red je da se barem na rođendan vrati korijenima. U lovranskom starom gradu posjetitelji će imati prilike čuti koncert JM Jazz World Orchestra pod vodstvom proslavljenog Luisa Bonille. Orkestar je sastavljen od 17 glazbenika iz 14 zemalja s četiri kontinenta, a odabran je u vrlo oštroj konkurenciji.
Dva su večernja koncerta završnog dana Festivala: na terasi hotela Kontinental sve poznatiji Mangroove, a na terasi hotela Kvarner utjelovitelj Reya Charlesa – Uroš Perich – Perry.
Program
Većina koncerata Liburnia Jazz Festivala je besplatna, dok se ulaznice plaćaju samo za koncerte na Ljetnoj pozornici i Jazz Boat.
Ulaznice se mogu kupiti na prodajnim mjestima sistema Moje karte u više hrvatskih gradova ili online. Više na: http://www.liburniajazz.hr/ulaznice.html
Vidimo se u Opatiji!
Keep Calm And Love Jazz!

Pustolovna utrka Kamenjak Survivor – The land of dinosaurs

Image

Sportsko rekreacijski klub Puls, u subotu 13.6.2015 u suradnji sa Javnom ustanovom Kamenjak i Općinom Medulin organizirat će pustolovne utrke Kamenjak Survivor – The land of dinosaurs. Na Rtu Kamenjak, točnije u uvali Školjić (Windsurf station Kamenjak) održat će se utrka u tri kategorije.
11133313_632246786877536_8845905506099573229_o
Do sada 52 prijavljene ekipe u kojima će biti po dva člana, timski će raditi na Ultra 70 i Light 40 km dugim utrkama. Samostalno će se moći trčati, voziti biciklu, te se malo osvježiti u moru na utrci Super light dužine 20 km. Znoj i muka za sve ljubitelje ekstremnih sportova tražit će se kroz orijentacijsko trčanje, vožnju brdskog bicikla, plivanje, kajak i spuštanja niz stijenu. Ovako posložen program daje priliku da se na jednom mjestu okupe uporni amateri, adrenalinu skloni avanturisti te profesionalci kojima je to životni stil.
11227793_632246813544200_5816090720933743357_o
Prijave za utrku moguće su isključivo putem on– line prijavnice na https://www.stotinka.hr/hrv/dogadjaj/85.

Sve ostale informacije vezane za utrku požete pronaći na facebook stranicama SRK PULS https://www.facebook.com/pages/SRK-PULS/382927361864929

Video link: https://youtu.be/8091l58tM0w

Cycling race Tour of Croatia 2015 / Tour of Croatia 2015

Ljubitelji biciklizma, čujte i počujte! U Hrvatsku stiže svjetska profesionalna biciklistička utrka Tour of Croatia: 5 etapa – 5 dana – 840 km.

Čak 20 profesionalnih ekipa, od kojih 8 World Tour ekipa i 1 hrvatska od 22. do 26. 4. 2015. prepedalirat će 5 županija i 10 gradova. Ovaj petodnevni biciklistički event uz nacionalnu televiziju prenosit će Eurosport.

Svjetska biciklistička elita starta u Makarskoj, a kroz zadnji cilj proći će u metropoli. Za sjeverozapadnu Istru i Umag posebno je važan datum 25.4. kada se vozi 4. etapa utrke od Pule do Umaga. U ovoj fazi utrke, Umag, Novigrad, Brtonigla i Buje svim će sudionicima još jednom potvrditi status sjeverozapadne Istre kao idealne destinacije za bicikliste.

Pregled etapa:
1. Makarska – Split (160 km)
2. Šibenik – Zadar (180 km)
3. NP Plitvice – Učka (228 km)
4. Pula – Umag (152 km)
5. Varaždin – Zagreb (118 km)

Ako još niste shvatili značaj ove važne utrke, dodajmo da je ona tek stepenicu niže rangirana od Tour de Francea ili Giro d’Italia. Dovoljan razlog za otvaranje nove biciklističke sezone u velikom stilu.
Pratite Tour of Croatia uživo ili pred ekranima. Bit ćete u društvu najboljih!sl_121614112409

Top bike event in Croatia

Cycling lovers, lo and behold! World famous professional cycling race Tour of Croatia: 5 stages – 5 days – 840 km is coming to Croatia.

As many as 20 professional teams, of which 8 World Tour teams and 1 Croatian, will pedal over 5 counties and 10 cities from 22 to 26 April 2015. The five-day cycling event will be broadcasted on national television as well as on Eurosport channel.

World cycling elite will start their race in Makarska, and finish it in the capital. 25 April is an especially important date for the Northwest Istria and Umag. This is when the fourth race stage from Pula to Umag takes place. At this stage of the race, Umag, Novigrad, Brtonigla and Buje will once again assert the status of Northwest Istria as an ideal destination for cyclists.

Race stages:
1. Makarska – Split (160 km)
2. Šibenik – Zadar (180 km)
3. NP Plitvice – Učka (228 km)
4. Pula – Umag (152 km)
5. Varaždin – Zagreb (118 km)

If you’re still not aware of the importance of this race, let’s just say it is next in line after the Tour de France or Giro d’Italia. A good enough reason to open a new cycling season in grand style.

Follow the Tour of Croatia live or on TV. You will enjoy the showdown of the best!

Red Bull Air Race / Rovinj / 2015

Quote

Na radost svih obožavatelja zrakoplovstva, Hrvatska je ponovno u kalendaru Red Bull Air Race Svjetskog prvenstva, najavili su to danas u Salzburgu čelni ljudi najbržeg motosporta na svijetu. Treća utrka Svjetskog prvenstva 2015. održat će se u Rovinju 30. i 31. svibnja. Rovinj je u kalendaru prvenstva zamijenio Soči, gdje je utrka zbog organizacijskih i financijskih poteškoća otkazana.
„Veliko nam je zadovoljstvo ponovno ugostiti Red Bull Air Race i obožavateljima diljem zemlje i izvan njenih granica omogućiti da na našoj obali dožive čari ovog uzbudljivog motosporta“, izjavio je član Uprave Adris grupe i predsjednik Uprave Maistre Tomislav Popović.
red-bull-air-race-2014-rovinj
Red Bull Air Race svjetsko prvenstvo u 2015. će imati osam utrka. Prva je u veljači tradicionalno održana u Abu Dhabiju, a u tijeku su pripreme za drugu, čiji je domaćin Japan. Nakon Rovinja (30. i 31. svibnja) slijede Budimpešta (4. i 5. srpnja), Ascot (15. i 16. kolovoza), Spielberg (5. i 6. rujna), Fort Worth (26. i 27. rujna) i Las Vegas (17. i 18. listopada).

Prisjetimo se, Red Bull Air Race prošle je godine po prvi put održan u Hrvatskoj, gdje je u travanjskom vikendu Rovinj posjetilo preko 50 tisuća posjetitelja, koji su imali priliku vidjeti kako najbrži motosport današnjice vlada rovinjskim nebom. Slavio je Austrijanac Hannes Arch, kojeg je s tribina bodrilo nekoliko tisuća Austrijanaca.

Više informacija uskoro na www.redbullairrace.com.

Kalendar utrka za 2015.:
1.Abu Dhabi, UAE (13. i 14. veljače)
2.Chiba, Japan (16. i 17. svibnja)
3.Rovinj, Hrvatska (30. i 31. svibnja)
4.Budimpešta, Mađarska (4. i 5. srpnja)
5.Ascot, Velika Britanija (15. i 16. kolovoza)
6.Spielberg, Austrija (5. i 6. rujna)
7.Fort Worth, Teksas, SAD (26. i 27. rujna)
8.Las Vegas, Nevada, SAD (17. i 18. listopada)
Untitled 2
Poredak Red Bull Air Race svjetskog prvenstva:
1.Bonhomme (12 bodova), 2. Hall (9), 3. McLeod (7), 4. Arch (5), 5. Lamb (4), 6. Muroya (3), 7. Besenyei (2), 8. Ivanoff (1), 9. Dolderer, 10. Sonka, 11. Le Vot, 12. Goulian, 13. Velarde, 14. Chambliss

RED BULL AIR RACE SVJETSKO PRVENSTVO

Prva je utrka održana 2003. godine, a od 2005. Red Bull Air Race natjecanje službeno je postalo svjetsko prvenstvo. Danas ima milijune obožavatelja u svim krajevima svijeta. U najbržem motosportu na svijetu, koji predstavlja spoj brzine, preciznosti i vještine, natječe se 14 najboljih svjetskih pilota. U iznimno brzim, lakim i okretnim avionima piloti u niskom letu moraju savladati stazu na kojoj su postavljeni 25 metara visoki zračni piloni. Kao novost 2014. je uveden Challenger Cup, natjecanje koje talentiranim pilotima daje priliku uvrstiti se u elitnu skupinu pilota master klase i natjecati se za naslov prvaka Red Bull Air Race Svjetskog prvenstva.

Promohotel Poreč, dvorana Žatika / 18. – 21. ožujka 2015

1601081_748308841934189_6336542964272668271_n
Promohotel 2015. – 30. međunarodni sajam prehrane, pića i opreme za turizam održati će se u Poreču, dvorana Žatika od 18. – 21. ožujka 2015. godine.

Svečanost otvorenja 30. Promohotela, održati će se ispred dvorane u 12:00 sati.
I ove su godine za Vas mnogobrojni izlagači priredili novitete iz svoje široke palete proizvoda, a očekuju Vas i prezentacije, okrugli stolovi i neizostavne degustacije.
Program izlaganja sastoji se od: hotelske opreme i kozmetike, ugostiteljske opreme i inventara , aparati za pripremu toplih napitaka, rashladnih uređaja, prehrane, slastice, vitrina za sladoled i kolače, alkoholna pića, papirnata galanterija i dekoraterski programi, grijanje i obnovljivi izvori energije, tekstilne industrije, proizvodnja kreveta i madraca, wellnes program, profesionalna oprema za čišćenje, oprema za eksterijere i interijere, alu stolarija, namještaj na bazi drva – kao osnovne sirovine, računalno programiranje, poslovno savjetovanje i edukacija i dr.

Već tradicionalno u sklopu Promohotela, održati će se i 14. PROMONATURA – izloža autohtonih i ekloloških proizvoda.

RADNO VRIJEME SAJMA ZA POSJETITELJE:

Srijeda, 18.03.2015. / 12:00 – 19:00h
Četvrtak, 19.03.2015. / 10:00 – 19:00h
Petak, 20.03.2015. / 10:00 – 19:00h
Subota, 21.03.2015. /10:00 – 17:00h
ULAZ NA SAJAM JE SLOBODAN. DOBRODOŠLI!

07.3.2105 / Poreč Trophy (Trofej Poreč) | Mar 7 2015, Poreč-Parenzo

sl_022015111430
HR
Jednodnevna utrka međunarodnog kalendara UCI-a rangirana kao 1.2, na kojoj mogu nastupiti profesionalne ekipe, nacionalne reprezentacije, regionalne reprezentacije i klubovi. Utrka se odvija na području Poreča, Tar-Vabrige i Kaštelir-Labinci i boduje za Europa Tour.

IT
Competizione di un solo giorno del calendario internazionale UCI classificata come 1.2, alla quale possono partecipare squadre professionistiche, rappresentative nazionali, rappresentative regionali e club. La competizione si svolge nell’area di Parenzo, Torre-Abrega e Castellier-S. Domenica e fa punteggio per EuropeTour.

GB
The one-day race of the international UCI calendar is ranked at 1.2 which hosts professional, national and regional teams and clubs. The race is held within the area of Poreč, Tar-Vabrige and Kaštelir-Labinci and points contribute to the Europa Tour.

DE
Eintägiges Rennen des internationalen UCI-Kalenders, rangiert als 1.2, an dem Profiteams, Nationalmannschaften, Regionalmannschaften und Klubs teilnehmen können. Das Rennen findet auf dem Gebiet von Poreč, Tar-Vabriga und Kaštelir-Labinci statt und wird für die Europa Tour mitgerechnet.

SI
Enodnevno tekmovanje mednarodnega koledarja UCI, uvrščeno kot 1.2, ki se ga lahko udeležijo profesionalne ekipe, državne reprezentance, regionalne reprezentance in klubi. Tekmovanje se odvija na področju Poreča, Tar-Vabrige in Kaštelir-Labincev ter se točkuje za Europa Tour.

Kontakt & Info / Contatti & Info / Contact & Info:

Direktor utrke / Direttore di gara / Race director / Rennendirektor / Direktor dirke:
Ivica Gržinić; gsm +385 98 399 418
bk.kamen.pazin@pu.t-com.hr

Poreč – Swatch Beach Volleyball finalni turnir u okviru FIVB World Toura

Svjetska odbojkaška federacija (FIVB), 26. veljače je izdala priopćenje o potpisivanju povijesnog partnerskog ugovora s tvrtkom Beach Major Company – zajedničkim pothvatom Hannesa Jagerhofera (u ulozi čelnoga čovjeka) i Red Bulla.

Time je još jednom potvrđeno da je njen predsjednik Dr. Ary S. Graça F° odlučan u promicanju inovacija koje će odbojci osigurati status najuzbudljivijeg sportskog spektakla na svijetu.

Zahvaljujući ovom povijesnom partnerstvu odbojka na pijesku postavljat će standarde kao jedna od najdinamičnijih formi sportskog spektakla, a Red Bull će svojim golemim iskustvom u marketingu, organizaciji sportskih i drugih događaja te proizvodnji i plasmanu medijskih sadržaja doprinijeti realizaciji triju Major Series turnira i Swatch Beach Volleyball finalnog turnirau okviru FIVB World Toura.

Prvi u nizu Major Series turnira je Poreč, koji će od 2. do 7. lipnja biti epicentar ovog sportsko-zabavnog spektakla.

U planu je već i znatno povećanje broja turnira u okviru Major Series, jer su se Red Bull i Hannes Jagerhofer obvezali dugoročno poduprijeti svjetsku federaciju ovog olimpijskog sporta.

Iz priopćenja saznajemo i da se Swatch vraća u odbojku na pijesku kao sponzor Major Series turnira i finala FIVB World Toura u godini koja je pred nama, a koja će po svemu sudeći za odbojku na pijesku biti veličanstvena godina i sjajna uvertira Olimpijskim igrama u Rio de Janeiru 2016. na kojima će, prema dosadašnjim naznakama, odbojka na pijesku biti među najpopularnijim sportovima.

Na konferenciji za medije koju je ugostio Swatch LAB u Zürichu, predsjednik Svjetske odbojkaške federacije Dr. Ary S. Graça F° izjavio je: „Ovo je partnerstvo sljedeći korak u ostvarenju naše misije da privlačenjem publike, inovacijama i isticanjem univerzalne prirode ovoga sporta odbojci osiguramo status najpopularnijeg sportskog spektakla za cijelu obitelj. Poput naše federacije i odbojke kao sporta, Red Bull je dinamičan, globalan brend te se stoga posebno veselim suradnji i zajedničkom nastojanju da svaki od turnira pod okriljem federacije publici diljem svijeta bude spektakl za pamćenje“.

„Red Bull i njihova medijska kuća Red Bull Media House sa svojom mrežom vrhunskih profesionalaca i neprocjenjivim iskustvom u proizvodnji i plasmanu medijskih sadržaja idealni su partneri Svjetske odbojkaške federacije. Iznimna nam je čast i zadovoljstvo blisko surađivati s čovjekom kao što je Hannes Jagerhofer – promotor svjetskoga glasa, koji već dugi niz godina postavlja standarde u organizaciji odbojkaških turnira svjetske klase. Osim toga, čast nam je najaviti i da smo obnovili vezu između odbojke na pijesku i jednoga od najuglednijih sponzora u svijetu sporta – tvrtke Swatch“, dodao je.

Istaknuo je i kako su to sve redom vrlo ugledni partneri, te se veseli se suradnji i inovacijama kojima će odbojci na pijesku osigurati status vodećeg sportskog spektakla za cijelu obitelj.

Glavni direktor tvrtke Beach Major Company Hannes Jagerhofer ovom je prilikom rekao: “Zajednički pothvat rezultat je 20 godina bliske i vrlo uspješne suradnje s Red Bullom. Swatch Beach Volleyball Major Series, turnir pod okriljem Svjetske odbojkaške federacije, stvoren je s ciljem podizanja odbojke na pijesku na potpuno novu razinu i njezinim pozicioniranjem na ljestvici vodećih sportova u svijetu“.

Naglasio je i kako viziju Major Series turnira moguće je ostvariti samo uz čvrstu potporu federacije koja je u potpunosti odgovorna za svaki napredak ovoga sporta. Partnerstvo s tvrtkom Swatch, kazao je, kao sponzorom turnira najbolji je mogući scenarij kojim se najavljuje nova era u povijesti odbojke na pijesku, jer Swatch nije samo svjetski poznat i ugledan brend već i dugogodišnji partner od povjerenja, neiscrpan izvor potpore i pokretačka snaga ovoga sporta.

„Kao šlag na tortu dolazi Red Bull Media House s nagrađivanom LIVE produkcijom, inovativnim pristupom kreiranju sadržaja, svjetskim serijama akcijskih sportova i vrhunskom komunikacijom na društvenim mrežama, kao partner koji će postavljati nove standarde u produkciji i distribuciji sadržaja i prikazu odbojke na pijesku kao sportskog spektakla“, istaknuo je Jagerhofer.

FIVB World Tour 2015. početak je drugog kruga kvalifikacija (uz Continental Cup) za Olimpijske igre u Rio de Janeiru 2016. gdje se očekuje da će odbojka na pijesku na plaži Copacabana biti najatraktivniji sport.

Godina pred nama će za odbojku na pijesku bit vrlo dinamična. Predstoje nam tri turnira iz serije Swatch Beach Volleyball Major Series i pet FIVB Grand Slam turnira (svaki od njih s nagradnim fondom od 800.000 dolara) te na koncu Swatch Beach Volleyball finalni turnir koje se održava u listopadu u SAD-u.

Na finalnom će turniru nastupiti osam prvoplasiranih timova, a još će dva tima dobiti wildcard. Nagradni fond ovoga turnira iznosi 500.000 dolara, a pobjednički timovi (u muškoj i ženskoj konkurenciji) dobivaju svaki po 100.000 dolara. (izvor :www.istarski.hr)

ŠKRAPING – TKON, OTOK PAŠMAN 7.3.2015.

Quote

10885606_751918178227351_2655072159814107927_n
07.03.2015.
„ŠKRAPING for 10 !“
2. kolo Treking lige 2015.

KATEGORIJE:
Ultra: cca 47 km
Challenger (Light): cca 25 km
Light (Đir): cca 12 km

KONCEPT ZA KATEGORIJE:
Ultra – TRAIL
Challenger (Light) – TREKING
Light (Đir) – TREKING

Prijave za utrku otvaraju se 2.1.2015., a zatvaraju 27.02.2015. (petak) u 12:00 ili ranije, u slučaju da se prijavi maksimalni broj od 1200 natjecatelja.

Prijave se zaprimaju isključivo online.
Link na prijave za Ultru: http://www.stotinka.hr/hrv/utrka/235/prijava_na_utrku
Link na prijavu za Challenger: http://www.stotinka.hr/hrv/utrka/236/prijava_na_utrku
Link na prijavu za Light (Đir) : http://www.stotinka.hr/hrv/utrka/237/prijava_na_utrku
Prijava za utrku potpuna je isključivo uplatom startnine.
Svaki natjecatelj svojom prijavom izravno je suglasan da se na utrci natječe na osobnu odgovornost, da je upoznat sa pravilima i propisima utrke kojih će se pridržavati te da je upoznat sa mogućim rizicima koje ovo natjecanje sadrži. Svojom prijavom natjecatelj se odriče mogućnosti prenošenja odgovornosti na organizatora utrke bilo prema natjecateljima ili trećim osobama. Svojom prijavom natjecatelj potvrđuje da je zdravstveno sposoban i u odgovarajućoj psiho-fizičkoj kondiciji primjerenoj za ovakvu vrstu natjecanja te se obvezuje nositi svu propisanu obaveznu opremu tijekom cijele utrke.

PRAVILA:
Svi natjecatelji moraju se držati pravila i propisa utrke:
http://www.skraping.hr/pravila-i-propisi/

STARTNINA ZA KATEGORIJE:
ULTRA: 150,00 kn
CHALLENGER (Light): 140,00 kn
LIGHT (Đir): 120,00 kn

Uplata startnine:
JKU „PRVENJ“ , Mulina 7 , 23 212 TKON, OIB: 97699340620
Banka: PRIVREDNA BANKA ZAGREB D.D.
IBAN: HR2023400091110421919
Model: 00 poziv na broj: OIB natjecatelja
Opis plaćanja: kategorija utrke + Ime i Prezime natjecatelja

Ukoliko uplaćujete iz inozemstva:
Adresa: JKU „PRVENJ“, Mulina 7 , 23 212 TKON , CROATIA
Banka : PRIVREDNA BANKA ZAGREB D.D.
SWIFT: PBZGHR2X
IBAN: HR2023400091110421919
Opis plaćanja: kategorija utrke + Ime i Prezime natjecatelja

Važno – za uplate iz inozemstva:
Kod uplate iz inozemstva iznos startnine se uvećava za bankovnu proviziju.
Sve bankovne troškove plaćanja iz inozemstva snosi isključivo uplatitelj!
Samo za natjecatelje iz inozemstva, startnina se može uplatiti kod organizatora na sam dan utrke.

Povrat startnine:

Ukoliko natjecatelji, koji su uplatili startninu ne nastupe na utrci, povrat startnine nije moguć. Odustali natjecatelji mogu preuzeti majicu i bon za obrok na registracijama za utrku ili (ili to može učiniti netko u njihovo ime).

Kopiju uplate obavezno poslati na fax broj: +385 (0)23 285 541 ili na e-mail: uplate@skraping.hr
Gore navedeno posebno se odnosi na natjecatelje koji uplaćuju startninu u pošti ili FINA-i putem opće uplatnice. Vaše ime nije prikazano na bankovnim izvodima.

Startnina uključuje:
– Organizaciju utrke
– Sudjelovanje na utrci
– Majicu
– Evidencijski karton sa startnim brojem
– Zemljovid utrke
– Osiguranje utrke HGSS-a
– Obrok

OBAVEZNA OPREMA:
Popis obavezne osobne opreme koju je potrebno nositi tijekom cijele utrke:

kompas ili GPS
čeona lampa (sa rezervnim baterijama!)
mobitel (sa napunjenom baterijom i brojem iz prijavnice!)
komplet prve pomoći + astro folija
zviždaljka
nepropusna košuljica za zemljovid
topla odjeća sukladna vremenskoj prognozi
preporuka organizatora za Ultra kategoriju: rukavice

ZEMLJOVID:
Zemljovid za kategoriju ULTRA biti će dostupan 02.02.2015. službenoj internet stranici organizatora te na registracijama za utrku.

Zemljovid za kategorije CHALLENGER (Light) i LIGHT (Đir) biti će dostupan u petak, 06.03.2015., na registracijama za utrku i službenoj intenet stranici organizatora.

SATNICA / RASPORED:
REGISTRACIJA:

PETAK, 06.03.
17:00-22:00: Registracije za utrku za SVE KATEGORIJE, restoran Sovinje, Tkon
SUBOTA, 07.03.
07:00-07:45: Registracije za utrku za kategoriju ULTRA, restoran Sovinje, Tkon
08:00-09:45: Registracije za utrku za kategorije CHALLENGER (Light) I LIGHT (Đir), restoran Sovinje, Tkon
prijavu je moguće izvršiti uz identifikacijsku ispravu i to ponaosob (ne i za prijatelja, člana obitelji itd.) zbog potpisivanja Izjava o natjecanju na vlastitu odgovornost
molimo natjecatelje da poštuju vrijeme registracije kako bi natjecatelji kategorije ULTRA na vrijeme krenuli autobusom
za natjecatelje koji dolaze u subotu preporučamo trajektne linije Biograd – Tkon u 07:00 i 08:00 sati kako bi se svi uspjeli registrirati na vrijeme (vrijeme plovidbe 15 min) te će biti organiziran poseban brod – jahta „NADA“ tvrtke Ilirija d.d. za prijevoz natjecatelja iz Biograda za Tkon sa polaskom u 8:15 sati sa Biogradske rive.

08:15 – organiziran AUTOBUS iz Tkona za ŽDRELAC za natjecatelje kategorije ULTRA
START:
09:00 – START kategorije ULTRA: mjesto ŽDRELAC ispod mosta
10:00 – START kategorije CHALLENGER (Light) i LIGHT (Đir): mjesto TKON na rivi
CILJ utrke za sve kategorije: TKON na rivi

LIMIT ZA DOLAZAK U CILJ:
ULTRA: 19:00 sati
CHALLENGER (Light): 17:00 sati
LIGHT (Đir): 14:00 sati
14:00–19:00: Obrok za sve kategorije, restoran Sovinje, Tkon
20:00: Svečani program u restoranu Sovinje, Tkon
21:00: Proglašenje pobjednika utrke „Škraping for 10“ po kategorijama
22:00: Fešta……

Napomena: Ukoliko ste rangirani među prva 3 mjesta u svojim kategorijama, a želite krenuti prije sa Pašmana, obratite se organizatoru da vam uruči poklon pakete
SMJEŠTAJ:
Sve informacije o smještaju biti će oglašene na službenoj intenet stranici organizatora.
Cijena smještaja je 100,00 kuna/osoba/noćenje.
ORGANIZIRANI PRIJEVOZ AUTOBUSOM IZ ZAGREBA:
Kao i svake godine, organizirati ćemo prijevoz autobusom iz Zagreba.
Sve ostale informacije o prijevozu biti će oglašene na službenoj intenet stranici organizatora.

RED VOŽNJE TRAJEKTA:
Biograd – Tkon
Zadar – Preko

POPRATNI PROGRAM DOGAĐANJA:
Sve informacije će biti objavljene na službenoj intenet stranici organizatora.
INFO KONTAKTI ORGANIZATORA:
JKU „PRVENJ“: TEL: 023/285-542, TEL.FAX: 023/285-541 ,
email: skraping@tkon.hr
web: www.skraping.hr
Vidimo se na najluđoj avanturi! :)
ŠKRAPING TEAM

17.Delta Cup / 28.2 Rijeka,Kastav

10960008_932127100165117_4200210222273524809_o
Poštovani,
kao prvo zahvaljujemo na Vašoj prijavi natjecatelja na 17.Delta Cupu. U cilju bolje medijske promidžbe turnira napominjemo da će se nakon natjecanja u katama započeti s borbama u svim Open kategorijama i onda redom od najmlađih kategorija prema starijima.
Satnica:
9:30 dolazak i prijava
10:00 početak natjecanja u katama
12:00 svečano otvaranje turnira
12:15 početak natjecanja u Open kategorijama, mlađi učenici i mlađe učenice borbe
Uz Sportski pozdrav
Organizator 17:Delta Cupa
Sportska dvorana Kastav , Stražnica 2, 51215 Kastav

SRK Puls / BIKE – TREK – TRAIL – ADVENTURE RACE

Image

SRK Puls / BIKE – TREK – TRAIL – ADVENTURE RACE

U današnje vrijeme sve smo više suočeni sa ubrzanim načinom života, te svi mi nastojimo što više vremena provesti u prirodi i pokušati živjeti što zdravije. Mir, tišina, sloboda i sve ono što nam još priroda pruža, sve češće povezuje ljude da odabiru put ka sudjelovanju u humanitarnim događajima ili u mnogobrojnim projektima sportske naravi.

Fizička aktivnost danas je izlaz iz rutine i lijek za stres. Tako je nastao i Sportsko Rekreacijski Klub PULS. Još mlad i tek u začetku, ovaj Klub ujedinio je nas nekoliko članova da kroz sporstsko rekreacijske aktivnosti pokušamo povezati što više ljudi, bez obzira na uzrast i spol, a u cilju promicanja sportskog duha i stvaranju novih prijateljstava kroz zajednička druženja i zabavu.

On je spona koja povezuje ljude željne otkrivanja novih sportskih izazova u prirodi, a njome upravljamo mi, kao osnivači. Upravo zbog toga odlučili smo našem gradu Puli dati prepoznatljivost putem organiziranja raznih sportskih događaja koji uključuju orijentacijsko trčanje i snalaženje u prirodi, savladavanje složenih, ali zanimljivih izazova, avanturistička putovanja, te zajedničkim snagama pokrenuli ovu sportsku priču.
srkpuls_big

Salsa Party / Caffe Bar Black & White , Pula

Spremni za PLES?
Kraj mjeseca i mi opet spremni za nova plesna zbivanja:-)
U subotu nas iznenadite sa kombinacijom crnog i bijelog na Salsa Party-u u novo otvorenom Caffe Baru Black & White ( na kraju zaobilaznice prema Verudeli ) u našem susjedstvu…
Pripremili smo Vam i nagradnu igru povodom www.salsalatinaistriana.com
KADA I GDJE:
***26.02 Četvrtak -DROP-IN Kizomba i Bachata 20:30 -22:00 i isplesavanje četvrtkom Plesni Centar “Studio” Pula 22:00-23:30
*** 28.02 – PLESNI PARTY u Caffe Bar Black & White 21:00- 01:00
Radujemo se vašem dolasku:-)
10993449_10205976807321502_1353188748871337908_n