Dobrodošli u EU: otvaranje media markt-a u Poljskoj

Dragi čitatelji,

nadam se da će Vas slijedeća prezentacija "oduševiti" kao što je mene, jer se stvarno radi o nevjerojatnim smimkama. Ovdje ispod je jedna od njih.

mediamarkt_poland.jpg

Naime, radi se o otvaranju "Media Markt" tgovine u Poljskoj, što je izazvalo dosad neviđenu pomamu i shopping maniju. Nevjerojatno je kada čovjek to pogleda, zapita se što to od ljudi može napraviti takve podivljale zvijeri? Zbog čega su se spremni spustiti na takav animalni nivo? Radi se vjerojatno samo o mobitelima, kompjuterima i sličnim tričarijama, no komunizam je u istočnoj europi napravio puno toga lošega, a najgore je što je srozao ljudsko dostojanstvo do najnižih granica.

Na žalost, ovo je još puno gore od svih onih žalosnih scena koje smo imali prilike vidjeti na otvaranju raznih getroa, merkatora i sličnih trgovačkih lanaca kod nas, a slideshow u power-point-u možete skinuti ovdje-> (probajte desni klik miša i "Save target as").

Tweet about this on TwitterShare on Google+Share on FacebookPin on PinterestShare on StumbleUponEmail this to someonePrint this page

Comments are closed