Hrvatski ljetni salsa festival – Rovinj / Istra

Hrvatski ljetni salsa festival je JEDINSTVENI PLESNI DOGAĐAJ u Hrvatskoj i samoj Europi, ali i jedan od najzabavnijih ljetnih salsa festivala na svijetu! To je godišnji ljetni događaj stvoren za pravi plesni užitak u opuštajućem ozračju Mediterana koji uz odličnu hranu, vina i tradiciju, bez obzira na plesno iskustvo ili stil pruža vašim osjetilima nezaboravan doživljaj. Čak i ako ste potpuni “neplesač”, uvjereni smo da ćete do kraja festivala tražiti JOŠ.

Dakle, ako želite NAUČITI PLESATI, UČITI OD NAJBOLJIH ili se samo OPUSTITI, UŽIVATI NA PLAŽI I SUNCU,
DRUŽITI SE, ZABAVLJATI I PLESATI NOĆ I DAN – s nama to možete!

“Los Mamberos i SALSA ADRIA PRODUKCIJE d.o.o.” predstavljaju Vam novi, bolji i veći osmi Hrvatski ljetni salsa festival u prekrasnom Rovinju!img_9972

Tko smo mi?
Agencija koju čine mladi, školovani i sposobnih ljudi, specijalizirani u organiziranju nezaboravne zabave u svijetu plesa! Već više od 9 godina vođeni i nadahnuti iznimnom strašću za plesom – pripremamo, organiziramo i činimo sve kako biste se osjećali baš onako kako Vi želite! Ovaj ljetni događaj je skrojen za sve Vas (buduće) plesače, kako biste uživali u onom najboljem od glazbe – jer glazba je nadahnuće – upakiranom u čudesni obalni krajolik Vama nadohvat ruke!

Pozivamo Vas da “okusite” baš svaki djelić te priče i kući ponesete to ogromno i prekrasno iskustvo! Plesni raj u Rovinju je Vaš korak ka potpunom zadovoljstvu! Ne propustite ga!

Krenite s nama na putovanje…
Rovinj – ljetni plesni raj skrojen baš po Vašoj mjeri!
Zamislite ovakvu razglednicu: više od 3000 plesača i obožavatelja plesa, plesne radionice u najluksuznijim hotelima u gradu, nastupi svjetski poznatih instruktora, 4 različita plesna podija, partiji na bazenu i na plaži, i opet – more, sunce, glazba… I sve to tako blizu!

Zatim zamislite kako baš cijeli grad tjedan dana živi s vrućim latino ritmovima, ljude koji plešu na ulicama, vesele se i šire dobre vibracije dok im ljetni slankast povjetarac osvježava kožu… Cijeli grad postaje jedno veliko okupljalište ljudi koji dijele istu strast – strast prema salsi! Da, upravo sve to je Hrvatski ljetni salsa festival u ROVINJU!

Zašto biti DIO TOGA?!
Iz ovog događaja bogatog sadržajima, izdvojili smo neke koje nikako ne smijete propustiti! Za detaljnije informacije posjetite našu web stranicu i započnite svoju pustolovinu…

*DANCE POINTS – PLES UZ DJ GLAZBU I PLESNE ANIMACIJE NA ULICAMA GRADA
*FESTIVALSKE I PREDFESTIVALSKE RADIONICE – više od 90 sati plesnih radionica
*KONCERT U ŽIVO – bit će najavljen – potpun glazbeni doživljaj u Petak 01.07.2016
*NAJJAČA POSTAVA PLESNIH INSTRUKTORA – NAJBOLJI OD NAJBOLJIH!
*NAJBOLJI I SVJETSKI POZNATI SALSA DJ-i
*STARGATE CHALLENGE SHOW – projekt koji plesnim amaterima daje priliku nastupiti na subotnjem Gala Partiju!
*4 RAZLIČITA PLESNA PODIJA (SALSA, KUBANSKI I SENZUALNI PLESOVI)!
*7 VELIČANSTVENIH PARTIJA NA OTVORENOM I ZATVORENOM (GRANDE FIESTA, GALA PARTY, POOL PARTY…)
*PARTIJI DO RANIH (KASNIH) JUTARNJIH SATI!
*POSEBAN PARTY BOAT TRIP U PONEDJELJAK (NAKON FESTIVALA)!
…i mnogo više!

Priča ove godine počinje nekoliko dana ranije… Jeste li razmišljali o godišnjem odmoru ovog ljeta? Ukoliko još niste, vrijeme je za odluku! Provedite ga s nama i doživite savršeni plesni odmor u Rovinju!
Budite dio dva prvorazredna događaja u 13 dana, Ljetni senzualni dani, 22.-27. lipnja (bachata, kizomba, zouk i još više) & Hrvatski ljetni salsa festival, 27.6-04.7 2016., i nezaboravno se provedite!!!
Spajanjem strasti za plesom i glazbom sa rajskim ambijentom, dobit ćete ne samo potpuni osjećaj, već i savršen boravak na moru!!!
Veselimo se Vašem dolasku!

Looking forward to you!
CSSF & SSD team

PRESS CONTACT
Martina Pranjić
GSM: 098 1818 553
info@salsa-adria.hr
Salsa Adria Production
6. Podbrežje 17
10020 Zagreb
www.crosalsafestival.com
Los Mamberos
Zlatarova zlata 43
10020 Zagreb
www.mamberos.com

Comments are closed