Mirna Posavčević / Revija “Wild Beauty” gradski muzej grada Umaga

Modni event u gradskom muzeju grada Umaga

Desetog ožujka u Umagu će se održati velika revija dizajnerice Mirne Posavčević, na kojoj će se premijerno u Hrvatskoj prikazati kolekcija Wild Beauty, njenog brenda Anima M.
Reviju će popratiti fotograf Neven Jurjak, a njegovom izložbom fotografija službeno započinje i nova sezona, otvarajući vrata muzeja nakon renoviranja.
I Mirna i Neven su članovi udruge Umagoloud i već su mnogo puta sudjelovali na umjetničkim izložbama i raznim sličnim projektima.

Mirna je mlada, skromna dizajnerica koja iako iza sebe ima već podosta modnih revija događanja, još uvijek kaže da gradi svoj modni put.
Njena kolekcija Wild Beauty već je predstavljena na Balkan Art Fashion eventu u prosincu, a sada će ju moći pogledati svi oni koji još nisu.
Budući da je David Bowie Mirnina vječna inspiracija, na reviji je najavljeno utjelovljenje poznatog internacionalnog modela Roberta Jotanovića iz Rijeke u njegovom liku, te posebnoj kreaciji napravljenoj samo za tu prigodu. Reviju će nositi i Barbara Munjas, koji često možemo vidjeti u Mirninim kreacijama.
Osim u reviji i izložbi, posjetitelji će, kako to i priliči jednom događaju u Istri, moći uživati i u degustaciji istarskih vina! IMG_4345

IMG_4346

IMG_4347

Comments are closed