Nikola Tesla EV Rally Croatia 2016

Nikola Tesla EV Rally Croatia 2016 je rally isključivo električnih vozila međunarodnog karaktera. Na cijeloj ruti rallyja postavljaju se multimedijalne punionice električnih vozila na turistički najatraktivnijim lokacijama. Ruta relija postaje “Zelena turistička magistrala” sa svom infrastrukturom. Rally se održava svake godine po cijeloj Hrvatskoj uz posjete susjednim zemljama. Prosječna udaljenost između etapa je 160 km. Na svakoj etapi (gradu, nacionalnom parku,… itd.) održava se prigodan multimedijalan edukativno-zabavni program.
karta-Rally-0516hr
PROMOCIJA IZVRSNOSTI
Namjera nam je kroz cijeli projekt sa svim njegovim ekstenzijama promovirati hrvatsku izvrsnost i izvrsnost općenito, kroz promicanje svijesti o ekologiji, uštedi energije i održivom razvoju. Kroz inovacije i gradnju infrastrukture integriramo sve “izvrsne” subjekte i povezujemo ih sa lokalnom zajednicom i javnim tvrtkama. Naši partneri u projektu lideri su inovativnosti u svom core businessu.

RAZVOJ INFRASTRUKTURE
Ideja rallya je zajednička suradnja i integracija partnera, gradova i mjesta, turističkih zajednica i povezanih institucija u cilju uspostavljanja infrastrukture za električna vozila. Gradovi kroz koje prolazi rally bit će mjesta zabave i susreta svih onih koji na bilo koji način sudjeluju u životu i napretku tog mjesta kroz organizirane izložbe i prezentacije najboljeg od regije i partnera.

Želja nam je potaknuti pozitivne procese u smjeru priključenja recentnim svjetskim zbivanjima na području elektromobilnosti, smanjenja štetnih plinova, sigurnosti u prometu, razvijanja infrastrukture i jačanju turističkih, tehnoloških i energetskih potencijala Republike Hrvatske.

Ideja je da Rally postane tradicija, a kroz njega će se osim samih električnih vozila te postavljanja punionica, promovirati i zelene tehnologije, obnovljivi izvori energije, ekologija, hrvatska izvrsnost te prirodne ljepote i ponajbolji domaći brandovi i tvrtke.

Tweet about this on TwitterShare on Google+Share on FacebookPin on PinterestShare on StumbleUponEmail this to someonePrint this page

Comments are closed