Napali me duhovi…..brrrrrrrrrrrr…….ha,ha,ha

Image Hosted by ImageShack.us
Što se nauživah straha, ja koja inače hodam po kući u mraku bez problema. Za nevjerovati…..U skladu sa ovim danima vještica u gradu sam viđala svakolike spodobe, uočila prigodne filmove na Tv-u i ništa me nije moglo uznemiriti.
Ali prije neki dan skoro povjerovah da me ona izrada tikve koštala privlačenja nekog duha u moj dom. Dakle, noć…..ponedjeljak na utorak…..legla sam kasno umorna, Robić je već spavao snom pravednika, dok sam ja posložila posuđe u perilicu i uključila je da imam ujutro čisto posuđe. Nakon svega uvučem se u krevet i polako počnem tonuti u san….kad odjedamput……šaptavi brzi glas……Jaasssna…
Trgnem se, oslušnem i ništa…..pomislim kako sam sigurno počela sanjati pa sam to čula u snu. Sklopim oči…..i ponovo krenem zaspati…….i kad sam ponovno počela tonuti u san nakon petnaestak minuta…..ponovo isti sablasni brzi glas:” Jaassna!”. U trenu sam se razbudila definitivno osluškujući u nevjerici da se to meni dešava. Nisam se usudila dići iz kreveta, nisam se usudila probuditi Robija da ne bi pomislio da sam skrenula. I tako sam počela moliti Zdravomariju, Očenaš i Slavaocu…..ni sama neznam koliko puta sve dok iscrpljena nisam zaspala. Isto se ponovilo i slijedeću večer.
Nikom ništa nisam govorila jer nisam znala što misliti. Jesam li ja možda malo ošla s mozgom ili sam stvarno privukla nekog duha……………brrrrrr
I nakon ta dva dana iscrpljena u četvrtak ujutro produžim spavati jer sam odlučila kasnije otići na posao. Ta dva dana s lošim i isprekidanim snom baš su me iscrpila. Tako se ja odmorna dignem ujutro i počnem se spremati na posao. Nakon jutarnje higijene odem u dnevnu sobu i krenem se oblačiti……i začujem opet ono:”Jaasssna!”
I u trenutku skužim sve…..
Prvo sam se sama sebi smijala jedno petnaest minuta i onda krenem u kupaonicu……i naravno nakon tri minute iz uređaja za osvježavanje prostora kupljenog prije dva dana zvanog AIR-WICK na zidu moje kupaonice začujem moj STRAVIČNI zvuk koji mi je zagorčavao život dvije noći prije.
Taj STRAVIČNI zvuk bio je zvuk špricanja sredstva za osvježavanje prostora. Naime, uređaj je na baterije i naštiman je da svakih 18 minuta špricne miris Lavande u kupaonicu i zvuk špricanja je nalik na kratko šaptanje mog imena.
Kako ja noću imam običaj otvoriti vrata spavaće sobe da mogu čuti djecu ako me trebaju po noći, a naravno oni uvijek zaborave zatvoriti vrata kupaonice,uz činjenicu da su u gluho doba noći svi zvukovi intenzivniji ja sam se, eto, uplašila mog novog osvježivača prostora.
Kad sam to ipak ispričala mojima doma…..svi su popadali od smijeha. Lako se sad smijati ……no meni te dvije noći nije bilo do smijeha…………

Evo krivca….. Image Hosted by ImageShack.us

Tweet about this on TwitterShare on Google+Share on FacebookPin on PinterestShare on StumbleUponEmail this to someonePrint this page

Comments are closed