POMAGAČ

Free Image Hosting at www.ImageShack.us
Sasvim neplanirano, jučer sam dobila pomagača u poslu. Odemo ja i Dunja na tržnicu jučer i naravno u odlasku, obiđemo humanitarni štand. Na štandu je Udruga za pomoć životinjama prikupljala dobrotvorne priloge i ja sam već po običaju prišla da bi im dala neki prilog. Osim malih mačića i par psića koji su bili izloženi za udomljavanje, ugledam jednu malu teglicu i u njoj hrčka. Slatkica mali, skutrio se na onoj zimi. Kako već imamo doma našeg zamorca Toneta, nisam pomišljala na kupovinu novog kućnog ljubimca, no ovo malo stvorenje me tako privuklo. Mislim da se dogodila “kemija”. Upitala sam cure na štandu koliko traže za tog malog hrčka i one su mi odgovorile da je na poklon. Priložim ja svoj dobrotvorni prilog i cure sve sretne poklone mi maloga hrčka.
Dunja je bila jako sretna i sva se topila noseći ga u teglici koju je obgrlila rukom nebi li je malo zgrijala da malenom bude toplo. Marin se također oduševio, a i Robi kad je došao s posla doma. Nitko mu ne može odoliti. Pokušala sam ga upoznati i sa Tonetom no on, stari frik ne šljivi klince pa ga je samo punjušio i okrenuo mu guzu. No dobro, sprijateljit će se već oni.
Nismo se još dogovorili kako ćemo ga nazvati, pa su padala imena tipa: Gricko, Stjuart, Pipo, Micko, Miško i Šime. Bilo je toga još, al se sad ne mogu sjetiti. Uglavnom, sad ga svi u kući zovemo na svoj način tako da ima imena ko mexikanac. Meni se najviše sviđa Šime, jer je simpatično, nadam se da se neki Šime neće sad uvrijediti.
Danas sam uzela odradit nešto posla oko završnog i tako uzeh malenog pored sebe. Na tastaturi mu se nije svidjelo, jer mu je bilo naporno kuckati, te je odlučio pomagati mi tako da mi dodaje spojnice i papire. Koliko je bio uspješan u poslu prosudite sami.

Free Image Hosting at www.ImageShack.usFree Image Hosting at www.ImageShack.usFree Image Hosting at www.ImageShack.us
Klikni na asliku za uvećanje.

Tweet about this on TwitterShare on Google+Share on FacebookPin on PinterestShare on StumbleUponEmail this to someonePrint this page

Comments are closed