Swatch Beach Volleyball Major Poreč

Od 27. lipnja do 2. srpnja serija Swatch Beach Volleyball Major Series ponovno se vraća u Hrvatsku i to u kultni grad Poreč. Treću godinu zaredom obožavatelji odbojke na pijesku imat će priliku iskusiti jedinstveno ozračje i ekskluzivnu VIP dobrodošlicu promatrajući vodeće svjetske odbojkaše na pijesku u borbi za najveći nagradni fond FIVB World Toura.

Prva serija Swatch Major Series održana je 2015. godine, a postaje su joj bile Gstaad (Švicarska), Stavanger (Norveška), Fort Lauderdale (SAD) i Poreč. Otada Poreč Major, prvi međunarodni turnir u odbojci na pijesku u Hrvatskoj, svake godine ugošćuje velik broj sportskih zaljubljenika koji dolaze vidjeti najbolja svjetska imena odbojke na pijesku u akciji. Iz godine u godinu turnir je sve atraktivniji, a neprestano raste i broj obožavatelja iz cijeloga svijeta.

Prvi put u povijesti turnira Poreč Major sportaši će se boriti za naslov u senzacionalnim noćnim mečevima. Uzbuđenje i zabava na najvišoj razini jamče nezaboravno iskustvo.

Na prelijepoj istarskoj obali postavljen je središnji teren kapaciteta 4200 posjetitelja. Najsuvremeniji objekti i vrhunski catering Beach Villagea koji okružuje središnji teren čine ovo događanje još posebnijim. Pomoćni tereni nalaze se u neposrednoj blizini hotela Valamar Zagreb što posjetiteljima nudi velik izbor uzbudljivih mečeva čitav dan. Za vrijeme turnira održat će se i niz popratnih događanja koja će dodatno začiniti ovaj ljetni spektakl koji ne smijete propustiti.

Sunčana plaža idealno je mjesto odvijanja ovog prvoklasnog turnira u odbojci na pijesku, a nudi i ekskluzivni VIP doživljaj u dvije zone. VIP gosti naime mogu uživati u najboljem pogledu na užarenu igru na središnjem terenu uz izvanrednu uslugu i ozračje luksuza. Poreč Major nudi jedinstven spoj sporta, zabave i vrhunskog cateringa u prekrasnom ambijentu kao stvorenom za susret i druženje s posjetiteljima iz svijeta biznisa, politike, sporta i lokalne zajednice.

Ne propustite ljetni događaj godine – budite i vi dijelom Poreč Majora!

Comments are closed