Za UFO ljupce: NLO viđen u Sarajevu, Kini …

Nedavno sam imao prilike pričati sa čovjekom koji iz prve ruke tvrdi da je vidio izvan zemaljske letjelice, i to ne samo kao neka rotirajuća svjetla, već konkretan objekt. kada širom svjeta postoje tolika svjedočanstva o viđenju letećih tanjura, vjerojatno su mnoga od njih lažna, no isto tako ta činjenica čini realnom opciju da takva bića zaista i postoje. Vanzemaljci, Svemirci, Leteći tanjuri, putovanje kroz prostor i vrijeme velikim brzinama i druge napredne tehnologije već dugo vremena okupiraju ljudsku pažnju, a kako kažu: gdje ima dima ima i vatre nije isključeno da te stvari nisu samo puka mašta. Ako ćemo biti realni, teško je pretopstaviti da smo jedina živa inteligentna bića u milionima galaksija koje nas okružuju: ta bi tvrdnja bila zaista egoistična….
Malo istražujući na  youtube našao sam nekoliko interesantnih videa pa pogledajte i prosudite sami.

NLO u sarajevu (ako i nije istinit, onda je sigurno zabavan a neke analize možete vidjeti ovdje)

UFO u kini (Izgleda malo realističnije ali ljudi kažu da je lažan) 

Snimka UFO-a iz bliza (ovaj snimak izgleda najbolje)

Dakle, procjenite sami…. naravno da ne postoje montaže ovi snimci bi bili nepobitan dokaz, no kako živimo u svijetu prevare i iluzije navikli smo biti skeptični prema svemu. U stvari da bi se ta skepsa uklonila potrebne su potvrde službenih institucija, koje se međutim ne izjašnjavaju o takvim slučajevima. Možda ih ima previše a možda institucije samo mudro šute, u biti jako interesantne observacije se mogu vidjeti ovdje (za slučaj Sarajeva), gdje autor tvrdi da službene vlasti, policija čak i kuća koja je video snimila potpuno poriču događaj.

Inače, ako baš imate vremena na bacanje, na youtube.com možete naći hrpe sličnih snimaka: samo upišite "ufo"  u search box i "avantura" počinje…. Npr, ovdje možete vidjeti tvz. Interview sa vanzemaljcem i ljudima koji tvrde da su radili u famoznoj "Area 51" američkoj vojnoj bazi na analizi tehnologije svemirskih letjelica. Navodno je US vlada surađivala sa vanzemaljcima. Napominjem da video ima sedam djelova (link je na prvi) a sa desne strane od filma možete odabrati preostale. Ovaj zadnji video ne preporučamo korisnicima koji nemaju brze veze na internet.

Comments are closed